pamiaraeun

Km.ssor Cai lubrication bébas minyak-screw compressor pangropéa 
       ☆ Cék tur ngarekam tingkat cai saméméh dimimitian jeung mangsa operasi normal. 
       ☆ rékaman Inspection tina hawa ngurangan compressor, kayaning luhur batan 60 ℃, kudu ngahubungan produsén. 
       ☆ rékaman Inspection pikeun leaks, noise abnormal, jeung sajabana, wartosan produsén of Abnormalitas nanaon. 
       ☆ Rékam total waktu ngajalankeun poean na waktos beban. Ngagantian filter cai cartridge periodik. Ngagantian periodik sahiji filter hawa. 

       Km.ssor Micro-minyak pangropéa compressor screw 
       ☆ Pariksa tingkat minyak sateuacan dimimitian jeung mangsa operasi nyaéta normal. 
       ☆ Pariksa compressor hawa ngurangan, kayaning luhur batan 93 ℃, pikeun ngabersihan radiator teh. 
       ☆ Mariksa naha ngabahekeun minyak, noise abnormal jeung, upami respon timely abnormal. 
       ☆ bersih mesin sakali sapoé, pikeun mastikeun yén mesin téh haratis debu, minyak. 
       Kahiji 500 jam operasi pikeun ngaganti minyak, saringan minyak, saringan hawa, pikeun pangropéa munggaran. Sanggeus robah biasa minyak, filter minyak, SEPARATOR minyak, filter hawa. 

       Catetan: 
       mesin 1.This mastikeun dilarang malikkeun, péngkolan compressor nu kudu dipariksa pikeun minuhan méméh boot munggaran. 
       2.Unit kudu grounded, atawa dinya bisa boga kacilakaan utama. 
       3.Not dirobah tanpa idin ditulis ti produsén pikeun ngeset parameter, atawa dinya bisa boga kacilakaan utama. 
       4.Km.ssor en kudu ngaganti bagian aslina sarta minyak bumi, pangan atawa eta bisa boga kacilakaan utama sarta leungitna jaminan gratis.



WhatsApp Online Chat !