Téhnik Compressor

  A compressor screw tunggal screw engageable sareng dua atanapi leuwih béntang roda. Screw na kabayang béntang bisa digolongkeun nurutkeun bentukna maranéhna cylindrical (c) jeung planar (P). Duanana jenis bisa dinyatakeun ku opat rupa compressor screw tunggal: tipe PC, tipe PP, CP na CC. CP anu tipe nu paling ilahar dipake. 
       (a) PC-jenis (b) jenis PP (c) jenis CP (d) jenis CC 

       CP-jenis tunggal screw compressor: 
       CP-jenis tunggal screw compressor diwangun ku hiji screw cylindrical 4 sarta konfigurasi béntang kabayang dua planar simetris diwangun ku 2 sapasang meshing pasangan, dipasang dina perumahan 1. screw screw slot chassis rongga (8 silinder) jeung beungeut luhur béntang huntu mangrupakeun volume kerja. Dina operasi, kakuatan ka screw aci 5, rotasi screw nu disetir ku kabayang béntang. Gas tina chamber nyeuseup kana slot screw 7, sanggeus silinder dikomprés-hawa dina haseup discharged ti chamber ngurangan 3 ngaliwatan 6. Di liang casing cair ngurangan dibuka, minyak, cai atawa cairan cooling nyuntik kana volume kerja , pikeun sealing, cooling na lubrication. Screw biasana boga genep alur, unggal kabayang béntang misahkeun kana spasi luhur jeung handap, unggal nerapkeun asupan, komprési, karya haseup. Kusabab aya rotasi dua béntang roda screw ngahasilkeun 12 per siklus komprési, sarta ku kituna teh sarua a genep silinder ganda-akting compressor piston. 



WhatsApp Online Chat !