palayanan

Komitmen Service:
       Ngawangun customer file pamaké komputer; nurutkeun syarat pamaké pikeun panduan instalasi, commissioning; dina situs tanaga latihan pamaké; inspeksi biasa imah, beberesih imah, pangropéa tur ngalayanan peralatan. Sanggeus narima iber pamaké, sangkan reply dina hiji jam, anjog di adegan dina 12 jam tina pamaké, sadaya babak sataun.

Cadang bagian suplai:
       1. Km.ssor kawijakan parusahaan, sadaya asesoris sarta jasa disadiakeun ku Company, ngarasakeun jaminan na mesin kualitas bagian, nyaeta periode nanaon, masalah kualitas manufaktur produk atawa ruksakna manusa, ku parusahaan jawab ngagantian éta atanapi ngalereskeun;
       2. Pausahaan boga paling profésional suku cadang gudang pikeun mastikeun suplai timely tina suku cadang pamaké.

593e33324abc7



WhatsApp Online Chat !