Taros Kami

Zhejiang Jieneng skéma Equipment Co., Ltd.

alamat

The port of puba, tilu wilayah di propinsi Zhejiang (industrial area klaster)

Surélék

sales@cmngroup.cn

telepon

+86 576-83598818

+86 576-83598815

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !