Одржување

Km.ssor вода подмачкување нафта бесплатни завртка компресор одржување 
       ☆ проверка и запишување на нивото на водата пред да ја стартувате и за време на нормална работа. 
       ☆ инспекција евиденција на температурата на празнење компресор, како што се повисоки од 60 ℃, треба да се јавите на производителот. 
       ☆ инспекција евиденција за протекување, абнормална бучава, итн, контактирајте со производителот на било абнормалност. 
       ☆ Снимање на вкупната дневна трчање време и оптоварување време. Периодични замена филтер за вода кертриџ. Периодични замена на филтерот за воздух. 

       Km.ssor микро-масло за одржување завртка компресор 
       ☆ Проверете го нивото на маслото пред да почне и за време на работата е нормално. 
       ☆ Проверете температура празнење компресор, како што се повисоки од 93 ℃, за чистење на ладилникот. 
       ☆ Проверете дали нафта се истури, абнормални бучава и, ако абнормални навремена реакција. 
       ☆ Чистење на машина еднаш на ден, за да се обезбеди дека машината е без прав, масло. 
       Првите 500 часа на операција за замена на масло, филтри за масло, филтер за воздух, за прв одржување. По редовна промена на масло, филтер за масло, масло сепаратор, филтер за воздух. 

       Забелешка: 
       1.Оваа машина е строго забрането промени, вртење на компресорот мора да бидат проверени за усогласеност пред првиот багажникот. 
       2.Unit мора да биде заземјен, или тоа може да има голема несреќа. 
       3.Not да се промени без писмена дозвола од производителот за да поставите параметри, или тоа може да има голема несреќа. 
       4.Km.ssor En мора да се замени оригинални делови и средства за подмачкување, или тоа може да има голема несреќа и загуба на слободен гаранција.WhatsApp Online Chat !