Сервис

Посветеност:
       Изградба на клиент датотеки корисник на компјутер; според кориснички барања за водење на инсталација, пуштање во работа; On-сајт корисник обука на персоналот; редовна дома инспекција, чистење на домот, одржување и сервисирање на опрема. По добивањето на известувањето корисник, направи одговор во рок од еден час, пристигна на местото на настанот во рок од 12 часа на корисникот, на целата година.

Снабдување со резервни делови:
       1. Политиката Km.ssor компанија, целата опрема и сите услуги обезбедени од страна на компанијата, да уживаат обезбедување на квалитет и машински делови, е на гарантниот рок, проблеми со квалитетот производство на производот или човечки штета, од страна на компанијата одговорна за замена или поправка;
       2. Претпријатието има на повеќето професионални резервни делови магацин за да се обезбеди навремена набавка на резервни делови на корисникот.

593e33324abc7WhatsApp Online Chat !