maintenance

Km.ssor Water lubrication free lenga-meneng kompresor pangopènan 
       ☆ Priksa lan ngrekam tingkat banyu sadurunge miwiti lan sak operasi normal. 
       ☆ cathetan pengawasan saka suhu discharge kompresor, kayata luwih saka 60 ℃, kudu hubungi Produsèn. 
       ☆ cathetan pengawasan kanggo bocor, gangguan ora normal, lan sapiturute, hubungi Produsèn saka abnormality sembarang. 
       ☆ Rekam total wektu mlaku ing saben lan wektu mbukak. Panggantos Filter banyu isi mesti. Panggantos mesti saka Filter online. 

       Km.ssor Micro-lenga pangopènan kompresor meneng 
       ☆ Priksa tingkat lenga sadurunge miwiti lan sak operasi normal. 
       ☆ Mriksa kompresor suhu discharge, kayata luwih saka 93 ℃, kanggo ngresiki radiator. 
       ☆ Priksa manawa kuthah lenga, gangguan ora normal lan, yen nanggepi pas wektune ora normal. 
       ☆ Ngresiki mesin sedina sepisan, kanggo mesthekake yen mesin free saka bledug, lenga. 
       Pisanan 500 jam operasi kanggo ngganti lenga, saringan lenga, saringan online, kanggo pangopènan pisanan. Sawisé biasa lenga, Filter lenga, pamisah lenga, Filter online. 

       Wigati: 
       mesin 1.This wis strictly dilarang ngowahi, ngowahi kompresor kudu dicenthang kanggo netepi sadurunge boot pisanan. 
       2.Unit kudu diukum, utawa uga duwe Laka utama. 
       3.Not diganti tanpa ijin kaserat saka Produsèn kanggo nyetel paramèter, utawa uga duwe Laka utama. 
       4.Km.ssor En kudu ngganti bagean asli lan lubricants, utawa uga duwe Laka utama lan mundhut saka babar pisan free.



WhatsApp Online Chat !