Technique kompresor

  A kompresor meneng siji meneng engageable karo loro utawa luwih star-wheel. Meneng lan rodha star bisa digolongaké miturut wangun sing bentuke silinder (C) lan planar (P). Loro jinis bisa diwenehi wewenang dening papat jinis kompresor meneng siji: jinis PC, jinis PP, CP lan CC. CP iku jinis sing paling umum digunakake. 
       (a) PC-jinis (b) jinis PP (c) jinis CP (d) jinis CC 

       CP-jinis siji meneng kompresor: 
       CP-jinis siji meneng kompresor kasusun saka meneng bentuke silinder 4 lan konfigurasi star wheel loro planar asalipun dumadi saka 2 Pasangan meshing pasangan, dipasang ing omah 1. Meneng meneng slot sasis growong (8 silinder) lan lumahing ndhuwur lintang waos akehe volume apa. Ing operasi, daya menyang meneng batang 5, rotasi meneng ing mimpin dening rodha star. Gas saka kamar nyedhot menyang slot meneng 7, sawise silinder teken-online ing exhaust kosong, bisa diperlokake saka kamar discharge 3 liwat 6. Ing bolongan casing Cairan discharge kabukak, lenga, banyu utawa cairan cooling nyuntikaken menyang volume apa , kanggo sealing, cooling lan lubrication. Meneng biasane wis enem grooves, saben rodha star pamisahan iku dadi spasi ndhuwur lan ngisor, saben ngleksanakake intake, komprèsi, karya exhaust. Wiwit ana rotasi loro star-wheel meneng mrodhuksi 12 saben siklus komprèsi, lan mulane padha karo nem-silinder pindho tumindak kompresor piston. 



WhatsApp Online Chat !