asas kompresor

    Inspiratory 
       Meneng gas alveolar lumebu liwat port intake. Nalika setir lintang lan meneng engagement spline, lumahing star waos awak lan papan meneng alveolar kawangun dening Ana, mbentuk a kamar komprèsi, rampung proses AMBEGAN. 

       Komprèsi 
       Kanthi rotasi meneng ing, mudun volume saka kamar komprèsi, gas ing ingkang dipun teken, proses komprèsi wis rampung nalika pojok anjog saka kamar komprèsi disampekno karo port exhaust. 

       Exhaust 
       komprèsi kamar ngarep lan vents exhaust nguripake sawise wiwitan nganti sawise completion saka kamar komprèsi liwat port exhaust, ngrampungake proses discharge. Wiwit gembong star loro disusun symmetrically ing loro-lorone saka meneng, nalika rotasi meneng, saben sawijining loro cogging rampung intake - komprèsi - siklus exhaust, Mulane, meneng 6 cogging bisa rampung 12 kaping ndhuwur siklus.



WhatsApp Online Chat !