Service

Prasetya Service:
       Mbangun customer file komputer user; miturut syarat panganggo nuntun instalasi, commissioning; ing situs personel latihan pengguna; pengawasan biasa ngarep, reresik omah, pangopènan lan pelayanan peralatan. Sawise nampa kabar panganggo, nggawe reply ing siji jam, teka ing pemandangan ing 12 jam saka panganggo, kabeh babak taun.

Spare parts sumber:
       1. Km.ssor perusahaan privasi, kabeh aksesoris lan kasedhiya layanan dening Company, kanggo seneng tanggungan lan mesin kualitas bagean, periode babar pisan, masalah kualitas Manufaktur produk utawa karusakan manungsa, dening perusahaan tanggung jawab kanggo panggantos ing utawa ndandani;
       2. Perusahaan wis paling profesional spare parts mining kanggo mesthekake sumber pas wektune saka spare parts pangguna.

593e33324abc7



WhatsApp Online Chat !