Contact Us

Zhejiang Jieneng komprèsi Equipment Co., Ltd.

Address

Plabuhan puba, telung kabupaten ing Provinsi zhejiang (industri wilayah cluster)

E-mail

sales@cmngroup.cn

telpon

+86 576-83598818

+86 576-83598815

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm

Ana: 10am kanggo 2pm

Minggu: Ditutup

Arep digarap US?



WhatsApp Online Chat !